Hírek

Hírek

Úszd át a Balatont a Bátor Táborért

Tervezed, hogy átúszod a Balatont? Ezt akár teheted jótékony céllal is, mert a Bátor Tábor jótékony sportközössége az Élménykülönítmény idén is ott lesz a 35. Lidl Balaton-átúszáson.

tovább

Idén is Családi nappal ünnepeltük a tavaszt

Ismét egy felejthetetlen napot töltöttünk együtt április 29-én, szombaton. Aznap megnyílt a tábor kapuja és volt táborozóink és önkénteseink zsivajától lett hangos a hatvani tábor minden pontja.

tovább

Mini Bátor Tábor az idei Vivicittán

Április 8-9-e lesz a tavasz legsportosabb hétvégéje Budapesten. Ekkor rendezik a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futást, ahol alapítványunk sportközössége, az Élménykülönítmény 65 futójával színesíti a mezőnyt, sőt idén a Felvonulási téri sátrunknál igazi Bátor Tábor-os hangulatot is teremtünk.

tovább

1% – Itt az idő!

Kitöltötted már az adóbevallásod? Ha még nem, akkor íme egy kis összefoglaló az idei változásokról.

tovább

Hozd el a tesódat is!

2009 tavaszán szerveztük első Tesó Táborunkat, ahova idén áprilisban már 2 turnusban jöhetnek hozzánk egy hosszú hétvégére a beteg gyerkőcök és tesóik.

tovább

Sztárok kalapács alatt az év jótékonysági pop-art árverésén

A hazai könnyűzene krémje, köztük Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, a Kiscsillag, valamint festőművészek, műgyűjtők gyűltek össze november 8-án az Akvárium Klubban Weiler Péter és a Kieselbach Galéria közös Behind The Clouds jótékonysági árverésen. Az est bevétele a Bátor Tábor élményterápiás programjainak megvalósulását támogatja.

tovább