Hírek

Hírek

Büszkék vagyunk arra, hogy a Bátor Tábor Alapítvány külföldről is támogatott civil szervezet.

A betegség nem ismer határokat, ezért a Bátor Tábor közel egy évtizede közép-európai élményterápiás központként működik. Daganatos beteg gyerekeket fogadunk ingyenesen nemcsak Magyarországról, de Lengyelországból, Csehországból és Szlovákiából is. Büszkék vagyunk erre, és arra is, hogy eddigi eredményeink elismeréseként az Alapítvány programjait külföldről is támogatják.

tovább

Úszd át a Balatont a Bátor Táborért

Tervezed, hogy átúszod a Balatont? Ezt akár teheted jótékony céllal is, mert a Bátor Tábor jótékony sportközössége az Élménykülönítmény idén is ott lesz a 35. Lidl Balaton-átúszáson.

tovább

Idén is Családi nappal ünnepeltük a tavaszt

Ismét egy felejthetetlen napot töltöttünk együtt április 29-én, szombaton. Aznap megnyílt a tábor kapuja és volt táborozóink és önkénteseink zsivajától lett hangos a hatvani tábor minden pontja.

tovább

Mini Bátor Tábor az idei Vivicittán

Április 8-9-e lesz a tavasz legsportosabb hétvégéje Budapesten. Ekkor rendezik a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futást, ahol alapítványunk sportközössége, az Élménykülönítmény 65 futójával színesíti a mezőnyt, sőt idén a Felvonulási téri sátrunknál igazi Bátor Tábor-os hangulatot is teremtünk.

tovább

1% – Itt az idő!

Kitöltötted már az adóbevallásod? Ha még nem, akkor íme egy kis összefoglaló az idei változásokról.

tovább

Hozd el a tesódat is!

2009 tavaszán szerveztük első Tesó Táborunkat, ahova idén áprilisban már 2 turnusban jöhetnek hozzánk egy hosszú hétvégére a beteg gyerkőcök és tesóik.

tovább