Hírek

Hírek

Sztárok kalapács alatt az év jótékonysági pop-art árverésén

A hazai könnyűzene krémje, köztük Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, a Kiscsillag, valamint festőművészek, műgyűjtők gyűltek össze november 8-án az Akvárium Klubban Weiler Péter és a Kieselbach Galéria közös Behind The Clouds jótékonysági árverésen. Az est bevétele a Bátor Tábor élményterápiás programjainak megvalósulását támogatja.

tovább

Egy igazán Bátor maraton

Több mint 200 lilapólós jótékony futó mondott igent a 31. SPAR Budapest Maraton® kihívására, és hódította meg Budapest utcáit az Élménykülönítmény színeiben. Futásukkal a súlyosan beteg gyermekek gyógyulását segítő Bátor Tábornak gyűjtenek adományokat. A 94-szeres magyar válogatott futballista, Juhász Roland és a híres zenész, Szabó Balázs is rajthoz álltak.

tovább

Bátor keddek a Mazel Tovban

Segíteni jó, segíteni bárki tud. Ez az üzenete a Bátor Tábor és a Mazel Tov rendezvénysorozatának. Október keddjein olyan izgalmas témákat boncolgatnak, mint az önkénteskedés, az adományozási szokásaink, vagy a súlyos gyermekkori betegséggel küzdő családok körüli hallgatás. A rendezvénysorozat helyszíne a Mazel Tov étterem és kultúr tér, az Akácfa u. 47-ben.

tovább

Elindult az első 2016-os nemzetközi turnus

Múlt héten elkezdődött  nemzetközi kamasz onkológiai turnusunk. 62 súlyosan beteg gyermek érkezett hozzánk vasárnap, hogy átélje a a gyógyító élményeket. Ebben a táborban már második éve az angol a munkanyelv. Köszönjük a Wiener Städtische Versicherungsverein-nak, hogy évről évre segíti az angol nemzetközi turnus megvalósulását.

tovább