Önkéntesség

« Önkéntesség Egynapos önkéntesség »

Tábori önkéntesség

Tudtad, hogy minden bátor táborozóra jut egy önkéntes, közismertebb nevén Cimbora? Feladatuk többféle lehet, de munkájuk abban közös, hogy a gyerekekkel foglalkoznak, lelkesítik, motiválják őket, a kalandokban velük vannak, élményeket kovácsolnak. Válaszd ki, számodra melyik a legtesthezállóbb feladat!

Érdekel. Információt kérek.

 Jelentkezem

Táborainkba az önkéntes adatbázison keresztül lehet jelentkezni február 12-ig.

Házi Cimborák

Mindig a gyerekekkel mozognak. Ott vannak a programokon, lelkesítenek, játékokat tanítanak, bátorítják a gyerekeket, ápolják a lelküket, elsimítják a konfliktusokat és segítik a napi rutint a reggeli fogmosástól a lámpaoltásig.

Kísérő Cimborák

Nemzetközi turnusaink kulcsfontosságú önkéntesei, akik a gyerekek biztonságos ki-, és beutaztatását végzik.

Tolmács Cimborák

A nemzetközi táborok segítői, akik vagy lengyel és angol nyelven tudnak, vagy a magyar mellett beszélik a cseh vagy a szlovák nyelvek valamelyikét. Nem professzionális tolmácsok, hanem olyan önkéntesek, akik jól beszélik a fenti nyelvek valamelyikét, és a programok, feladatok fordításában segédkeznek.

Egészségügyi Cimborák

Itt az orvosok, nővérek, dietetikusok, gyógytornászok is cimborák. Ők a hétköznapokon a kórházakban szintén beteg gyerekekkel foglalkoznak, ám itt benne vannak minden kalandban. Úgy részesei a tábor izgalmas pillanatainak, hogy közben láthatatlan biztonsági védőháló képeznek.

Játszó Cimborák

Ők az igazi mókatársak! Napközben kiscsoportos programokat tartanak, legyen szó lovaglásról, íjászatról, evezésről, pecázásról, színjátszásról, zenélésről, fotózásról, kézművességről, magaskötél-pályás vagy rejtek erdei kalandokról. Este ők rendezik át a tábort, hogy a gyerekek még több élménnyel szenderülhessenek álomba egy újabb kalandos nap előtt.

Érdekel. Információt kérek

Jelentkezem