Táborok

« Táborok Programok »

Tábortípusok

Több tábortípusunkban ezernyi új élmény várja a daganatos és krónikusan beteg, azaz cukorbetegséggel, krónikus ízületi gyulladással, valamint hemofíliával vagy IBD-vel kezelt gyermekeket, illetve családjaikat.

A vidámság földjén élménygazdag napokat, kalandok által erősödő önbizalmat, teljes körű egészségügyi ellátást, ingyenes tábori tartózkodást, napi hatszori étkezést, felejthetetlen közösségi élményt ígérünk  önkénteseinkkel. A gyermekeket képzett tábori önkéntesek, tábori nevükön Cimborák várják, egy turnusban minden gyermekre legalább egy Cimbora vigyáz. Táboraink az összes résztvevő számára ingyenesek.

A nyári és családi táborainkba gondozóközpontokon keresztül zajlik a jelentkezés, a gyász feldolgozását segítő Lélekmadár Táborba pedig közvetlenül nálunk lehet jelentkezni.

ITT RÉSZLETESEBBEN OLVASHATSZ TURNUSAINKRÓL:

Hat napon át rengeteg nevetés, kalandos programok, esti mulatságok várják a daganatos, cukorbeteg, hemofíliával, krónikus ízületi gyulladással és IBD-vel kezelt 7-18 éves gyerekeket életkor és betegségcsoport szerinti bontásban. Egy turnusban összesen hetven gyerek és legalább ugyanennyi önkéntes vesz részt. A Bátor Táborban 2008 óta már cseh, lengyel és szlovák gyerekek is részesei lehetnek a kalandoknak.

TÁBOROZÁSI FELTÉTELEK

boldog kamaszok

 • A táborban való részvétel ingyenes, a családnak csak gyermekük oda- és visszautazási költségét kell vállalnia. A gyermek táborba és a táborból való utazásról a család gondoskodik.
 • Tábor kezdete: megadott dátum szerint vasárnapi napon 9.00 és 12.00 óra között
 • Tábor vége: megadott dátum szerint pénteki napon 16.00 és 18.00 óra között.
 • A részvétel a tábor teljes időtartama alatt szükséges.

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK:

 • 2017. 01.09. – 2017.03.24.

A JELENTKEZÉS MENETE:

Megnézem     E-mailben kérem

A TÁBOROK IDŐPONTJAI

Sajnáljuk, de jelenleg nem szervezünk tábort a megadott paraméterek szerint.

Minden tavasszal 2 turnusba várjuk a 7-18 éves a daganatos, cukorbeteg, hemofíliával, kezelt gyerekek és testvéreik jelentkezését.

TÁBOROZÁSI FELTÉTELEK

160

 • Tábor kezdete: megadott dátum szerinti napon csütörtökön 13.00 és 16.00 óra között
 • A táborban való részvétel ingyenes, a családnak csak gyermekeik oda- és visszautazási költségét kell vállalnia. A gyermekek táborba és a táborból való utazásról a család gondoskodik.
 • A Testvér Táborban az összes 7 és 18 év közötti testvér részvétele kötelező.
 • Tábor vége: megadott dátum szerint napon vasárnap 9.00 és 12.00 óra között.
 • A részvétel a tábor teljes időtartama alatt szükséges

Jelentkezés: 2017. 01. 09. – 2017. 02. 17.

Megnézem

Várunk benneteket, ha 7 évesnél fiatalabb daganatos, cukorbeteg, hemofíliával, krónikus ízületi gyulladással kezelt gyermek cseperedik a családotokban, hogy ingyenesen 4 napot töltsetek velünk hatvani táborhelyünkön egy vidám családi hétvégén.

 

TÁBOROZÁSI FELTÉTELEK

 • CSTAz összes egy háztartásban élő családtag (szülők és gyermekek) részvétele kötelező (kivéve a 18 év feletti testvér, az ő részvétele opcionális).
 • A táborban való részvétel ingyenes, a családoknak az oda- és visszautazási költségét kell vállalnia. A táborba és a táborból való utazásról a család gondoskodik.
 • Tábor kezdete: megadott dátum szerint az adott napon 15.00  és 17.00 óra között.
 • Tábor vége: megadott dátum szerint az adott napon 10.30 és 12.00 között.
 • A részvétel a tábor teljes időtartama alatt az összes családtag számára szükséges.

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK:

 • 2017. 07. 03. – 09. 10.

A JELENTKEZÉS MENETE

Megnézem   E-mailben kérem

A TÁBOROK IDŐPONTJAI

A Lélekmadár Tábor olyan családoknak nyújt segítséget, akik súlyos, krónikus betegség következtében veszítették el gyermeküket. A résztvevők a négynapos turnusok során hasonló sorsú szülőkkel és testvérekkel találkozhatnak, akiknek az izgalmas élményterápiás foglalkozások mellett szakemberek segítik a gyász feldolgozását. Egy éven át, három egymásra épülő turnusban (ősz-tavasz-ősz) várjuk a családokat, ennyi idő alatt támogató, összetartó közösség épül, a családok közötti kapcsolat hosszú távra is fennmarad.

 

TÁBOROZÁSI FELTÉTELEK

IMG_5687+

 • Jelezzék részvételi szándékukat Törőcsik Tamás táborozószervezőnél munkaidőben (9:00-17:00) a 06 1 302 88 08-as telefonszámon vagy e-mailen: t.torocsik@batortabor.hu e-mail címen, vagy az “Érdeklődöm” gombra kattintva.
 • A pontos kitöltés után a jelentkezési lapot küldjék vissza a Bátor Tábor Alapítvány címére (Budapest 1135 Reitter Ferenc utca 46-48.). Adataikat biztonságosan kezeljük, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.
 • A táborozási lehetőségekről a jelentkezési lap beérkezése után hat héten belül megerősítő visszajelzést adunk. Túljelentkezés esetén a jelentkező családok átmenetileg várólistára kerülhetnek. További kérdéseikkel, kételyeikkel is kereshetnek bennünket folyamatosan a tábor kezdetéig a fenti elérhetőségeken!

Jelentkezés a 2017 októberében induló táborunkba: 2017. februártól folyamatosan.

Érdeklődöm

Jelentkezési lap