Támogass

Legyél Te is Bátor Mentor!

Hogy kifélék a Bátor Mentorok? Magánszemélyek vagy cégek. A közös bennük az, hogy a Bátor Tábor egyfajta követeiként adományokat gyűjtenek súlyosan beteg gyermekek javára.

 

Mi a teendőd, hogy Bátor Mentor lehess?

Válassz egy testhezálló adománygyűjtő módot a felvillantottak közül, vagy találj ki valami még ütősebbet! Ha összeállt a terv, lépj velünk kapcsolatba, a többit megbeszéljük!

 

Miként lehetsz Bátor Mentor? Talán nem is gondolnád, milyen sokféle módon!

  • Jó fej rendezvényszervezőként: Szervezz jótékonysági bulit! Palacsintasütést, koncertet, meccsnézést, ékszerbörzét, aukciót, jógaórát, tombolát – amihez csak kedved van. Ami bejön, ajánld fel a Bátor Tábornak. Ennyi!
  • Szülinaposként vagy hűséget fogadva: Lehet jótékony a szülinapod is! Vagy épp az esküvőd! Rokonaid, barátaid talán nem is sejtik, hogy sál és pohárkészlet helyett némi Bátor Tábor-adománynak is örülnél. Tudasd velük!

No, nekivágnál? Akkor még valami…
Bátor Mentornak lenni feladat és felelősség – ezt ne hallgassuk el.
De ha mi, Bátor Táborosok rábólintunk a projektedre, akkor mögé tesszük a szakmai hátteret is. Így te felkészült, magabiztos, felelős mentorként vághatsz neki vállalásaidnak. És nekünk elhiheted, büszkén és feltöltődve jössz majd ki belőle! Mert segíteni jó.

Ha tetszik az ötlet, olvasd el irányelveinket, töltsd ki és küldd el jótékonysági formanyomtatványunkat vagy keresd kolléganőnket, Vass Nikolettet.

Meggyőztünk?

 

Küldd el az ötleted!