Támogass

BENEFITness

2017-ben a Bátor Tábor közel 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogad, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket.

Az Életmódváltó program tagjai ennek a változásnak a részei. Életmódváltásuk apropóján ismerőseik köréből adományokat gyűjtenek a Bátor Tábor Alapítványnak.

Az életmódváltás jelenthet fogyókúrát vagy fittség-növelést. Ennek szakszerű megvalósításában a Bátor Tábor Alapítvány dietetikusa és szakedzője segít.

Az adománygyűjtéshez és az ezzel kapcsolatos kommunikációhoz a Bátor Tábor Alapítvány folyamatos támogatást biztosít, személyesen és írásos formában is.

Mi a siker kulcsa?

A program résztvevői felvállalják barátaik, ismerőseik előtt, hogy a céljuk életmódváltás, és ezzel együtt a segítség is!  A barátaik, kollégáik, stb. támogatják a jó ügyet, innentől kezdve nem csak magukért felelősek, de a beteg gyerekekért is. Az ismerősök támogatnak, kiállnak mellette és a gyerekek mellett… ezt nem lehet csak úgy feladni!

1.  Az Életmódváltás célját mindenki maga határozza meg.

Érdemes könnyen megfogható, számszerűsíthető célt választani, pl.:

  • Jótékonysági fogyókúra → Lefogyok 10 kilót
  • Jótékonysági fittség-növelés → csökkentem a testzsírszázalékomat 5%-kal / egy éven át minden héten heti 3×1 órát sportolok

2. Rendszeres adományok gyűjtése a Bátor Tábornak.

Az életmódváltás hosszas folyamat: az úton elindulni elég 10 hét, de a valódi változáshoz egy év kell. A támogatókat is arra kérjük, kövessék végig Veled ezt a folyamatot, és támogassák a Bátor Tábor Alapítványt rendszeresen, legalább egy évig!

Ez már egy kattintással beállítható az adományozási oldalon, nem kell havonta bíbelődni vele.

Mivel segít a Bátor Tábor?

Életmódváltásban: Dietetikus és szakedző bevonásával. A folyamat elején étrendet és edzéstervet kapsz tőlük, amit a folyamat során célodnak és igényeidnek megfelelően alakítanak. Lehetőséged lesz rendszeres konzultációra is velük, és a többi résztvevővel. Ajánlunk Neked olyan edzéseket, ahol tudsz beszélni, konzultálni az edzővel. Edzésvideókkal segítünk, hogy otthon is egészséges módon változhass. Az életmódváltás honlapján személyes profilod lesz, ahol folyamatosan nyomon követheted a saját fejlődésed – az eredményeket megoszthatod ismerőseiddel is. Légy büszke a változásra!

Kommunikációban – adománygyűjtésben: Részt tudsz venni az adománygyűjtési felkészítő találkozónkon, és e-mailben is kapsz tőlünk egy felkészítő csomagot. Ezek abban segítenek, hogy az életmódváltásod első 12 hetében, a „kampányidőszakban”, megtaláld azokat az embereket, akik egy éven át támogatásukkal kiállnak melletted.

Minden hónapban kapsz tőlünk egy emailt az aktualitásokkal, és ötletekkel, hogy az adott időszakban mit küldj azoknak az embereknek, akik a kampányod támogatják. A téged támogatók a Bátor Tábor Alapítványtól is minden hónapban kapnak híreket a tábori eseményekről.

Változtasd meg az életed, és ezzel együtt beteg gyerekekét is!

Tovább a BENEFITness oldalára