Támogass

Adó: 1 százalék a Bátor Tábornak!

Adó 1%: Változtass életeket!

Segítsd adód 1 százalékával daganatos gyerekek gyógyulását!

Az szja egy százalék felajánlásához az alábbi adatokra lesz szükséged:

Név: Bátor Tábor Alapítvány

Adószám: 18107913-1-41

 

Felajánlási nyilatkozat letöltése


Felajánlási nyilatkozat igénylése

A Bátor Tábor Alapítvány idén több mint 1000 súlyosan beteg gyereknek és családjának biztosít gyógyító élményeket.

Ha szeretnéd tudni, hogy 1 százalékodat mire költöttük, add meg a nyilatkozaton adataidat, hogy közvetlenül tájékoztathassunk.

Egy átlag 1 százalék adófelajánlásból egy táborozó egészségügyi ellátását biztosíthatjuk egy turnus során.

Ha ennél is többet szeretnél tudni átlátható működésünkről, kattints ide az éves jelentésünkért.

 

Hogyan ajánlhatod fel?

  • Ha a NAV készíti el az adóbevallásod: Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán online is rendelkezhetsz az 1%-ról néhány kattintással május 22-ig. Ha nincs ügyfélkapud, töltsd le a nyilatkozatot és postázd el a lakhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltségnek 2018. május 22-ig.
  • Ha te vagy a könyvelőd készíti az adóbevallásod: Az adóbevallásod részét képező EGYSZA lap kitöltésével rendelkezhetsz elektronikusan vagy papír alapon 2018. május 22-ig.
  • Ha egyéni vállalkozó vagy: Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán rendelkezhetsz néhány kattintással május 22-ig. Ha nincs ügyfélkapud, töltsd le a nyilatkozatot és postázd el a lakhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltségnek 2018. május 22-ig.
  • Ha munkáltatód gyűjti össze az 1% felajánlásokat: A 17EGYSZA nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatod a munkáltatódnak.

Ha még kérdésed van az 1% kapcsán, itt megtalálod a választ >>>

 

7+1 érv, hogy miért támogasd a Bátor Tábort

1. Életeket változtatunk: Évente közel ezer beteg gyereknek és családjaiknak nyújtunk sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. Hisszük, hogy a felhők fölött mindig süt a nap.

2. Ingyenesen: Minden tábori és kórházi programunk ingyenes, hogy az érintettek anyagi és szociális helyzettől függetlenül vehessenek részt a gyógyító élményekben.

3. Hatékonyan működünk: Egy átlag 1 % adófelajánlásból egy táborozó egészségügyi ellátását biztosíthatjuk egy turnus során.

4. Átláthatóak és függetlenek vagyunk: Támogatásodat körültekintően, tervezetten, átláthatóan kezeljük. Három évre előre gondolkodunk. Pénzügyeinket a Deloitte auditálja. Sem politikai, nemzeti, etnikai hovatartozás, sem nemi identitás nem befolyásolják működésünket.

5. A bizalmad érték. Megbecsüljük. Szakmaiságunkra a Serious Fun Children’s Network és az International Camping Evaluation is ügyel, így garantáltan jó helyre kerül a támogatásod.

6. Társadalmi befektetés: Az évente közel ezer táborozónk, ezer önkéntesünk és új kórházi programjaink résztvevői saját környezetükbe hazatérve észrevétlenül is gyakorolják a programjainkon elsajátított felelős és segítő szemléletet. Így támogatásod egy valódi társadalmi befektetés, amivel a Bátor Tábor falain kívül is értéket teremtesz.

7. Mérhető eredmények: Javuló viszony a betegséghez és a gyógyuláshoz, pozitívabb énkép, fejlődő szociális kapcsolatok – a Bátor Tábor jótékony hatásait a Yale Egyetemmel közös kutatások is igazolják.

 

+1  „A Bátor Tábor egy életmegmentő, feltöltő, boldogság tábor ami mindent megváltoztathat.” Egy táborozó

                                                                                                                                                

Nézd meg, mire költöttük az 1% felajánlásokat:

15KOZ Közlemény az összeg felhasználásáról

14KOZ Közlemény az összeg felhasználásáról

13KOZ Közlemény az összeg felhasználásáról

12KOZ Közlemény az összeg felhasználásáról

11KOZ Közlemény az összeg felhasználásáról