Úszd át a Balatont a Bátor Táborért

Úszd át a Balatont a Bátor Táborért

Tervezed, hogy átúszod a Balatont? Ezt akár teheted jótékony céllal is, mert a Bátor Tábor jótékony sportközössége az Élménykülönítmény idén is ott lesz a 35. Lidl Balaton-átúszáson.

Az Élménykülönítmény, a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközössége, daganatos és krónikusan beteg gyerekek megsegítésére jött létre. A csapat tagjaival maratoni és félmaratoni futásokon, úszó- és kerékpárversenyeken indulunk. Embert próbáló teljesítményünkkel a beteg gyerekek ügyére szeretnénk felhívni a környezetünkben élők figyelmét. Közös segítségnyújtásra hívjuk a barátainkat, hozzátartozóinkat, munkatársainkat: jelképes örökbefogadásra kínáljuk nekik a versenyeken és a felkészülések során megtett kilométereinket – akár egy kávé vagy egy mozijegy áráért cserébe.

A tavalyi évben 20-an tartottak velünk és úszták át a Balatont a Bátrakért. Csatlakozz hozzánk és mi mosolyra váltjuk minden karcsapásod!

Segítünk a felkészülésben, ötleteket, támogatást nyújtunk az adománygyűjtési kampányhoz, és a versenyre hihetetlen energiákat mozgósító szurkolótábort szervezünk.

 

JELENTKEZEM

 

További információkért írj bátran nekünk: elmenykulonitmeny@batortabor.hu

 

Te úszol, ők gyógyulnak!