Barion Pixel

A Bátor Tábor is Magyarország 100 legjobb, gyerekeket fejlesztő kezdeményezései között

A gyerekek készségeit innovatív és jövőbarát módon fejlesztő kezdeményezések alkotják az Edison100 listát, amelyre a szakmai zsűri jóvoltából a Bátor Tábor is felkerülhetett.

A Bátor Tábor a súlyosan beteg gyerekek önbizalmát, szociális kapcsolatait, megküzdési stratégiáját érintő pozitív hatásait 2014-ben a Yale Egyetem felmérése is megerősítette, a University of Utah és az Americam Camp Association legfrissebb közös kutatása szerint pedig a résztvevők felnőttkorukban is a tábori élményeiknek tulajdonítják, hogy empatikus felnőttekké váltak, visszanyerték önértékelésüket és kitartóan és bátran állnak a feladataikhoz és az életben felmerülő nehézségekhez.

Köszönjük az Edisonplatform csapatának és a Gondolkodó Körnek, hogy lehetővé tették a gyerekekért aktívan dolgozó szervezetek bemutatkozását, és hogy teret adtak ennek a száz szereplőnek a találkozásra, egymás megismerésére, a szakmai tapasztalatcserére.

Megtisztelő, hogy 18 évnyi munkánknak és eredményeinknek köszönhetően olyan hiánypótló közösség tagjai lehetünk, akik hozzánk hasonlóan a jövő generációiért dolgoznak és akiktől kölcsönösen tanulhatunk.

Gratulálunk az Edison100 idei győzteseinek és további sok sikert kívánunk a lista jelenlegi és jövőbeli szereplőinek!