Barion Pixel

Megléptük: újra égig érhet a bátorság a táborban!

Lépd meg! – égig érő bátorság adománygyűjtő kampányunkhoz több mint ezren tettetek hozzá egy-egy lépést, így összegyűlt a Bátorkodópályánk építéséhez szükséges összeg!

Több mint ezer támogatónknak, Lépítészeink lelkes csapatának és vállalati partnereinknek köszönhetően teljesült az álmunk: újra égig érhet a bátorság a táborban!

A Bátorkodópálya ezernyi kihíváson és sikerélményen keresztül, sok éven át mutatta meg a súlyosan beteg gyerekeknek: mindannyiukban ott lakozik a bátorság. Az idő vasfoga azonban az elemeket sem kímélte, ezért egy új pályát kell építenünk. A 35 millió forintos kihíváshoz az E.ON Hungária Zrt. adta meg az első nagy, 10 millió forintos lépést, amit összesen 1261 magánszemély és 17 további vállalat nagylelkű felajánlásai követtek.

Ügyünk népszerűsítésében számos híresség segítségére számíthattunk, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó nagykövetként is a Bátrak mellé állt. Önkénteseinkből és elhivatott támogatóinkból álló Lépítész-csapatunk tagjai pedig saját adománygyűjtő kampányt is indítottak ismerőseik körében – ki süteményt sütött, ki a Balatont vitorlázta körbe a Bátor Táborért.

Köszönjük fő partnerünknek, az E.ON Hungária Zrt. –nek, kiemelt vállalati támogatóinknak, a Future FM-nek, a Nexperiának, az Elektro Profinak, a Roche-nak, VBE Bioenergy Europe Kft.-nek, a Janssennek és minden adományozónknak, hogy akár egy kapaszkodó, vagy egy kötél árával hozzájárult a célhoz.

Tavasszal kezdetét veszi az építés, hogy amint a körülmények lehetővé teszik, új Bátorkodópályával és új kalandokkal várhassuk a táborba érkező gyerekeket és családjaikat.