Tegyél hozzá egy lépést új Bátorkodópályánkhoz!

Meglépem!

GO! Online – Játssz velünk online,

akár az ágyadból!

 

Jelentkezem!

Látogass el a

Digitális Bátor Táborba!

Felfedezem!

Nehéz az összecsiszolódás az online térben?

Jelentkezz osztályoddal Online iskolai programunkra!

Elolvasom a részeteket!

Célunk

Életeket változtatunk. Súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújtunk sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. Mindezt ingyen. Hisszük, hogy a felhők fölött mindig süt a nap.

Tudj meg többet!

Ahogy mi segítünk

 

Az élményterápia segítségével
táborozóink visszakapják az elveszett gyerekkort.
Biztonságos közegben szereznek új élményeket,
kitágítják saját határaikat,
és erőt gyűjthetnek a betegség elleni küzdelemhez.
Mindez növeli az önmagukba
és gyógyulásukba vetett hitüket.

 

Tudj meg többet!

 

 

 

Ahogy te segíthetsz

Támogatás

Adományozni élmény. Ha te is így gondolod, a támogatási lehetőségek között biztosan találsz olyat, amivel a daganatos és súlyosan beteg gyerekek és családjaik táborozását segítheted.

Segíts te is!

Önkéntesség

Adni jobb, mint kapni. Tudja ezt, aki nehéz helyzetben kapott már segítő jobbot. Ha ismered az érzést, forgasd vissza táborlakóinkba mindazt a jót, ami benned lakik. Add át, mutass példát, változtass életeket, tedd önkéntes munkádat követendő példává a jövő generációjának!

Jelentkezz!

A Bátor Tábor az a hely, ahol az élettől kapott hátizsákot le lehet tenni egy kis időre. Önkéntesek hada gondoskodik arról, hogy a táborozók arcára folyton mosolyt varázsoljon. A táborozó rájön, hogy nincs egyedül. Itt minden RÓLA szól. A sok-sok program során kiderül, hogy mindenki képes a szorongásaiból, korlátaiból elengedni, magabiztosabb lesz, nő az önbizalma.

Én minden egyes pillanatot, percet, másodpercet és órát magammal akarok vinni! A barátokról a csodaszép emlékeket, a leküzdött félelmeket és minden kalandot és kimondott kedves szót. Az egész tábor életem legemlékezetesebb és legboldogabb hete volt.

Van Hatvan város mellett egy Tündérkert, telis-tele földre röppent ANGYALOKKAL. Őket csak Cimbiként fogjuk eztán már emlegetni, pedig jól tudjuk, hogy Doktorok és Doktornénik, Nővérkék és Lelkiismeretes Szakemberek, Pedagógusok, Önkéntesek bújtak bohócorrok, farmernadrágok és mókás jelmezek mögé.

Szeretnéd ingyen hívni ismerőseidet?

Csatlakozz a Bátor Tábor mobil flottájához!

Tudj meg többet!

A Telenor minden előfizető után havonta 900 Ft-tal támogatja a Bátor Tábort.

Ne maradj le semmiről

Minden újdonság egy helyen

Aktualitások

Hírlevél

Iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj a Bátor Tábor híreiről, a táborozóink élményeiről, és arról, hogy Te hogyan tudsz segíteni a programunk megvalósításában!