Hírek

Hírek

Megnyitotta kapuit a Digitális Bátor Tábor

Áprilisban kezdtük el építeni digitális táborunkat. Azóta szervezünk online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak. Májusban pedig szélesre tártuk a kaput, és azóta bárki jelentkezhet családi, illetve felnőtteknek szóló programjainkra. Nyáron elindítottuk alumni programunkat, valamint két többnapos online turnusban várjuk kamasz táborozóinkat. A Digitális Bátor Tábor mindeközben tovább épült és elindítottuk online tudástárunkat, ahol számos játékot, a módszertanunk alapjait, hasznos tippeket is elérhetővé tettünk bárki számára.

tovább

Add a Bátraknak az 1%-od!

Te is sokat segíthetsz, ha nem hagyod elveszni adód 1%-át. Ne feledd, május 20-ig van lehetőséged dönteni arról, hogy melyik civil szervezet kapja meg a felajánlásod.

tovább

Szélesre tárta kapuit a Digitális Bátor Tábor

Most bárki átélheti a Bátor Tábor élményeit online. Jelentkezz felnőtteknek szóló vagy családi programjainkra, két órára tedd félre a mindennapi nehézségeket, és add át magad a játék élményének.

tovább

Digitális tábort építünk

Most nagyobb szükség van a megerősítésre, a pozitív élményekre, a társas kapcsolatok erősítésére, mint valaha. A vírus okozta nehézségekkel sokaknak szembe kell nézni, de azok a gyerekek, akik valamilyen súlyos betegséggel küzdenek, most még inkább kiszolgáltatott helyzetbe kerültek. A Bátor Tábor 2001-ben azzal a céllal jött létre, hogy a nevetés és a játék élményén keresztül segítse ezeknek a gyerekeknek a gyógyulását. Bár táborainkat, programjainkat most nem tarthatjuk meg, de nem tétlenkedünk, és módszertanunkra épülő digitális tábort fejlesztünk.

tovább

Tájékoztató a tavaszi programok lemondásáról

A kialakult járványhelyzet miatt fájó szívvel, de meg kellett hoznunk azt a döntést, hogy tavaszi programjainkat, a két Testvér Tábort, a Lélekmadár Tábort és a Tavaszi Családi Napot nem tartjuk meg.

tovább