Hírek

Hírek

Bátor Tábor matricák a Viberen

Először került súlyosan beteg gyerek a közösségi felületeken használt matricákra. A súlyosan beteg gyerekeknek és családtagjaiknak sorsfordító élményeket nyújtó Bátor Tábor matricacsomaggal és Viber Community-vel szeretné megkönnyíteni a táborozók szüleivel történő, valamint az önkéntesekkel folyó kommunikációt. A Viber fejlesztéseinek köszönhetően akár több ezer felhasználó is kapcsolatba léphet egymással, amit Borka és Tomi matricái tesznek teljessé.

tovább

10 érv, amiért érdemes önkéntesnek lenni a Bátor Táborban

Évente közel 1000 táborozónak változtatjuk meg az életét, és a játékkal új erőt adunk a gyógyuláshoz. Ennek elérésében az a több száz önkéntes segít nekünk, akik a magaskötél-pályán a félelem leküzdését mutatják meg, az íjászkodás során összpontosításra tanítanak vagy medve jelmezben házi cimboraként társasoznak a gyerekekkel. Összegyűjtöttünk 10 érvet, hogy miért érdemes kipróbálni az önkénteskedést a Bátor Táborban.

tovább

Köszönjük az 1%-okat!

Sokáig kellett várni az 1% felajánlások eredményére, de megérte. Köszönjük mind a 21 986 felajánlónknak, hogy mellettünk álltok, számíthatunk rátok, és ilyen sokan gondoltatok ránk az adóbevallási újítások ellenére is.

tovább

A felhők fölött mindig süt a nap

Ezt a címet kapta dokumentumfilmünk, mely a napokban készült el és olyan emberekről szól, akik mertek nagyot álmodni. Akik tudták, jónak lenni érdemes.

tovább

Büszkék vagyunk arra, hogy a Bátor Tábor Alapítvány külföldről is támogatott civil szervezet.

A betegség nem ismer határokat, ezért a Bátor Tábor közel egy évtizede közép-európai élményterápiás központként működik. Daganatos beteg gyerekeket fogadunk ingyenesen nemcsak Magyarországról, de Lengyelországból, Csehországból és Szlovákiából is. Büszkék vagyunk erre, és arra is, hogy eddigi eredményeink elismeréseként az Alapítvány programjait külföldről is támogatják.

tovább

Úszd át a Balatont a Bátor Táborért

Tervezed, hogy átúszod a Balatont? Ezt akár teheted jótékony céllal is, mert a Bátor Tábor jótékony sportközössége az Élménykülönítmény idén is ott lesz a 35. Lidl Balaton-átúszáson.

tovább

Idén is Családi nappal ünnepeltük a tavaszt

Ismét egy felejthetetlen napot töltöttünk együtt április 29-én, szombaton. Aznap megnyílt a tábor kapuja és volt táborozóink és önkénteseink zsivajától lett hangos a hatvani tábor minden pontja.

tovább