Hírek

Hírek

10 érv, amiért érdemes önkéntesnek lenni a Bátor Táborban

Évente közel 1000 táborozónak változtatjuk meg az életét, és a játékkal új erőt adunk a gyógyuláshoz. Ennek elérésében az a több száz önkéntes segít nekünk, akik a magaskötél-pályán a félelem leküzdését mutatják meg, az íjászkodás során összpontosításra tanítanak vagy medve jelmezben házi cimboraként társasoznak a gyerekekkel. Összegyűjtöttünk 10 érvet, hogy miért érdemes kipróbálni az önkénteskedést a Bátor Táborban.

tovább

Slammerek és designerek a Bátor Táborért

Alapítványunk jótékonysági webshop kínálata teljesen átalakult, a Bátor Design márka alatt munkatársaink egyedi tervezésű kollekciót hoztak létre művészek segítségével, akik külön ünnepi összeállítással is szeretnék az alapítvány üzeneteit megmutatni. A promóciót Lengyel Tamás és Péterfy Bori segítik.

tovább

Hogyan változtathat életeket az önkéntesség? A Bátor Tábor megmutatja!

Egy apa, aki a tábori önkéntes munkán keresztül került még közelebb a lányához, egy pár, amelynek tagjai az önkéntességnek köszönhetik szerelmüket, és egy testvér, aki öccse elvesztése után önkéntesként tért vissza a helyre, ahol gyászoló családjával támogatást kapott. December 5-én, az önkéntesség világnapján nyílik meg Szombat Éva és alapítványunk közös fotókiállítása a Telep Galériában, ahol nyolc különleges történeten keresztül mutatják meg, hogy mekkora élményeket adhat az önkéntes munka.

tovább

Bátor Tábor matricák a Viberen

Először került súlyosan beteg gyerek a közösségi felületeken használt matricákra. A súlyosan beteg gyerekeknek és családtagjaiknak sorsfordító élményeket nyújtó Bátor Tábor matricacsomaggal és Viber Community-vel szeretné megkönnyíteni a táborozók szüleivel történő, valamint az önkéntesekkel folyó kommunikációt. A Viber fejlesztéseinek köszönhetően akár több ezer felhasználó is kapcsolatba léphet egymással, amit Borka és Tomi matricái tesznek teljessé.

tovább

Újraindítjuk a gyerekkort

Április 4-én felolvasó- és improvizációs estet szerveztünk azokból a levelekből, melyeket az elmúlt 16 évben a táborozóktól, önkéntesektől és családtagoktól kaptunk.

tovább

Új orvosigazgató érkezett alapítványunkhoz, elindult az egészségügyi csapat toborzása

Dr. Gudor Orsolya 2017. november közepétől felel táborunk egészségügyi csapatának toborzásáért és szakmai koordinációjáért. A 2018-as évben közel 1000 önkéntesre, és 60 orvosra, ápolóra van szükség ahhoz, hogy a turnusokban minden feltététel adott legyen a biztonságos háttérhez. Február 11-ig még van lehetőség csatlakozni az egészségügyi csapathoz, ahol a gyermekek az önkéntesekkel együtt lépnek ki komfortzónájukból.

tovább

Köszönjük az 1%-okat!

Sokáig kellett várni az 1% felajánlások eredményére, de megérte. Köszönjük mind a 21 986 felajánlónknak, hogy mellettünk álltok, számíthatunk rátok, és ilyen sokan gondoltatok ránk az adóbevallási újítások ellenére is.

tovább