Bátor Tábor Jótékonysági Golfnap

A Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági eseményei közül a golfverseny tekinthet vissza a legnagyobb múltra, 2003-ban indult el Steve Juhasz kezdeményezésére.

A rendezvény megvalósításában a kezdetektől mellettünk áll a Pannónia Golf & Country Club és a Kempinski Hotel Corvinus is. Az elmúlt évek alatt ez az esemény a társadalmilag felelős magyarországi, közép-európai és észak-amerikai üzletemberek találkozóhelyévé nőtte ki magát, és már több mint 1,500,000 Euro támogatást gyűjtött az alapítványnak.

A golfnap során hagyományosan 4 fős csapatok mérkőznek meg egymással Máriavölgy gyönyörű 18 lyukú golfpályáján. 100 golfjátékos (HCP 0-36) indul a “Texas Scramble” típusú versenyen, a kezdő játékosok pedig golfoktatáson vehetnek részt a golfklub profi oktatóinak irányítása mellett. A verseny győzteseit este a Kempinski Hotelben tartott gálavacsora keretében hirdetjük ki, melyre 240 vendéget várunk.

A vacsorát élő- és csendes aukció, valamint tombolasorsolás követi, ahol nagylelkű támogatóinknak köszönhetően értékes ajándékok találnak gazdára.

Amennyiben golfversenyzőként vagy támogatóként szeretne részese lenni a rendezvényünknek, írjon nekünk: Vass Nikolett, n.vass@batortabor.hu. Várjuk jelentkezését akkor is, ha termékek, szolgáltatások felajánlásával tud hozzájárulni jótékonysági árverésünkhöz.

Támogatási lehetőségek

 

Tekintse meg a 2018-as golfnapról készült videónkat:

Korábbi évek videói

 

Támogatóink 2018-ban:

 

Korábbi évek támogatói