Adhat vonal

Segítsd munkánkat, hívd a 13600-at, majd add meg a 02-es kódot vagy küldd el a 02-t SMS-ben a 13600-as számra. Telefonhívásod vagy SMS-ed 500 Ft támogatást jelent a Bátor Tábornak.

Az Adhat Vonal a Telekom vezetékes és mobilhálózatából, valamint a Telenor, Invitel és a Vodafone hálózatából hívható.

Az Adhat Vonalon keresztül befolyt adományokat a Bátor Tábor terápiás táborainknak megvalósítására kívánjuk fordítani. Ezen belül is táborozók étkeztetésére, az egészségügyi ellátás feltételeinek megteremtésére, a programok anyag és eszközköltségére, valamint programhelyszínek karbantartására.

adhat

Az Adhat Vonal tárcsázásakor a következőkre kell odafigyelni:

  • A számot nem egyben kell tárcsázni: először a 13600-at, majd a kicsengés után kell a 02-est megadni.
  • Az Adhat Vonalat nem lehet használni, ha olyan előfizetésed van, amelyben le vannak tiltva az emelt díjas és/vagy adományvonalak.
  • A szám csak négy hálózatból hívható: a Telekom vezetékes- és mobilhálózatából, a Telenor, az Invitel és a Vodafone hálózatából.
  • A telefonos adományozás nem működik, ha díjtartozásod van.
  • Az adományozáshoz nem kell a körzetszámot tárcsázni.

Beszámoló az Adhat vonalra 2019-ben érkezett adományok felhasználásáról

2019-ben 44.291 hívás, illetve SMS érkezett a Bátor Tábor Alapítvány adományvonalára, ami összesen 21.038.225 Ft adományt jelentett. Ebből az összegből az Adhat Vonal szerződése értelmében 555.235 Ft volt a telefonszolgáltatók részére átadott díj.

A Bátor Tábor Alapítvány működési költségére az adományokból összesen 1.051.911 forintot (a bevétel 5%-át) fordítottunk, amelyet egyes reklámköltségek fedezésére fordítottuk.

A fennmaradó összeget (19.986.314 Ft) teljes egészében a Bátor Tábor terápiás táborainak megvalósítására fordítottuk. Ezen belül is Bátor Tábor 2019-es Családi Táborainak az étkeztetésére és az egészségügyi ellátás feltételeinek megteremtésére.

Köszönjük, hogy támogatásoddal mindezt lehetővé tettétek!