1%: Felelős vagyok

2017 óta a NAV minden adózónak elkészíti az adóbevallását, ezért az 1% felajánlás felelőssége teljes mértékben az egyénre hárul, tőle igényel extra odafigyelést és minimális időráfordítást.

Emiatt 2017-ben közel 700 millió forinttal kevesebb felajánlás érkezett a civil szervezetek javára.

Ezért arra kérünk, ne feledkezz meg erről a támogatási formáról, s emlékeztesd munkatársaidat is: így is tudtok segíteni egyszerűen, ingyen.

Nagyon köszönjük!

 

Intraneten, e-mailen megosztható anyagok a Bátor Táborról:

  •  rövid bemutatkozó szöveg a Bátor Táborról Letöltés
  •  a Bátor Tábor adataival kitöltött 1% felajánlási nyilatkozat Letöltés
  •  1% online banner  Fekvő formátum Négyzetes formátum
  •  a Bátor Tábort bemutató kisfilm (4:20 perc): https://youtu.be/ZzXFQDiDS_I
  • egy átlag 1% felajánlás = egy táborozónk egészségügyi ellátása egy turnus során
  • Adószámunk: 18107913-1-41
  • 1% landing oldal: Minden a rendelkezés módjáról Megnézem

 

7+1 érv, hogy miért támogasd a Bátor Tábort Letöltés plakátként

1. Életeket változtatunk: Évente közel 1500 érintettet érünk el programjainkkal: súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújtunk sorsfordító élményeket. Erőt, eszközöket adunk az élethez, a gyógyuláshoz.

2. Ingyenesen: Minden tábori és kórházi programunk ingyenes, hogy az érintettek anyagi és szociális helyzettől függetlenül vehessenek részt a gyógyító élményekben.

3. Hatékonyan működünk: Egy átlag 1 % adófelajánlásból egy táborozó egészségügyi ellátását biztosíthatjuk egy turnus során.

4. Átláthatóak és függetlenek vagyunk: Támogatásodat körültekintően, tervezetten, átláthatóan kezeljük. Három évre előre gondolkodunk. Pénzügyeinket a Deloitte auditálja. Sem politikai, nemzeti, etnikai hovatartozás, sem nemi identitás nem befolyásolják működésünket.

5. A bizalmad érték. Megbecsüljük. Szakmaiságunkra a Serious Fun Children’s Network és az International Camping Evaluation is ügyel, így garantáltan jó helyre kerül a támogatásod.

6. Társadalmi befektetés: Az évente közel ezer táborozónk, ezer önkéntesünk és új kórházi programjaink résztvevői saját környezetükbe hazatérve észrevétlenül is gyakorolják a programjainkon elsajátított felelős és segítő szemléletet. Így támogatásod egy valódi társadalmi befektetés, amivel a Bátor Tábor falain kívül is értéket teremtesz.

7. Mérhető eredmények: Javuló viszony a betegséghez és a gyógyuláshoz, pozitívabb énkép, fejlődő szociális kapcsolatok – a Bátor Tábor jótékony hatásait a Yale Egyetemmel közös kutatások is igazolják.

 

+1  „A Bátor Tábor egy életmegmentő, feltöltő, boldogság tábor, ami mindent megváltoztathat.”

                                                                                                                                                   Egy táborozó