Támogatói alapelvek

A Bátor Tábor Alapítvány nonprofit szervezetként lehetőséget teremt daganatos és súlyosan beteg gyerekek és családjaik számára a betegségen való túljutásra, az öröm, a bizalom és az új lehetőségek felfedezésére.

Szervezetünk nyitott és elfogadó, sem politikai, nemzeti, etnikai hovatartozás, sem nemi identitás nem befolyásolják működésünket.

Felelősséggel tartozunk Ügyünkért, így kiemelten fontos számunkra programjaink biztonsága, működésünk átláthatósága és fenntarthatósága, valamint függetlenségünk megőrzése.

Ingyenes táborainkat egyéni és vállalati adományokból finanszírozzuk, de fenntartjuk a jogot egyes, elveinkkel nem egyező támogatások visszautasítására. Mivel sem módunk, sem lehetőségünk nincs a hozzánk befolyó támogatások ellenőrzésére, a támogatóink működéséért, az általuk képviselt eszmékért sem tudunk felelősséget vállalni.

Hiszünk céljainkban, és fontos számunkra az Ügyünk tisztaságának megőrzése. Ezért minden támogatónkat arra kérjük, mindezeket tartsák tiszteletben, mikor támogatásunkról döntenek.