A gyerekkor mindenkinek jár!

Most valószínűleg minden gyerek azt kérte gyereknapra, hogy újra hintázhasson a játszótéren, fogócskázhasson a barátaival, megkóstolhassa a nagymamája zserbóját. Vannak azonban olyan gyerekek, akiknek nem csak néhány hétig kellett hősiesen viselnie a bezártságot.

 

Idén is közel 1000 olyan súlyosan beteg gyerek és családja várta, hogy beléphessen a hatvani csodaország kapuin, akiket egy váratlan diagnózis korábban már hetekre, hónapokra, akár egy egész évre falak közé kényszerített.

A Bátor Tábor kapui egyelőre zárva vannak, de a kalandokra és felhőtlen gyerekkora vágyó táborozóinkat nem hagyjuk cserben! Ha a Bátrak nem jöhetnek el a táborba, akkor a tábor megy el a Bátrakhoz!

Digitális Bátor Tábort építünk, hogy az otthonaikba is elvihessük a nevetést.

Segíts, hogy a beteg gyerekeknek is a játékról szóljon a gyereknap!

 

Segítek bankkártyával, átutalással

Köszönjük, ha rendszeres támogatás beállításával nem csak gyereknapon, de egész évben segíted a Bátrakat!

Segítek SMS küldésével: Küldd el a 02-es kódot a 13600-ra! Adományod 500 forintot jelent a Bátraknak.

Köszönjük!

 

És hogy mit gondolnak a Digitális Bátor Tábor első állomásait kipróbáló táborozók?

 

„Nagyon jó érzés volt, hogy valakik a technika másik oldalán az én gyerekeimre figyelnek, a játék során egy kis közösség alakult ki. Ez olyan csodadolog, mint a tábor: a Cimbik velünk beszélgetnek, velünk törődnek, együtt játszunk, feladatokat oldunk meg. És pont egy ilyen nehéz, rettegő helyzetben, nekem felnőttként is felszabadító volt. Jó, hogy van a Bátor Tábor, ahol erre is gondolnak.”

Kriszti, Matyi és Gréta anyukája

Ízelítő a Digitális Bátor Táborból

Ha lemaradtál róla, nézd meg a gyereknapi adománygyűjtő Fókusz Plusz riportjait most, amelyben többek között a digitális táborunkat és egy-egy táborozónk élményeit is megismerheted.