Tábortípusok

Lélekmadár Tábor

A Lélekmadár Tábor olyan családoknak nyújt segítséget, akik súlyos, krónikus betegség következtében veszítették el gyermeküket, vagy perinatális veszteség miatt gyászolnak. A résztvevők a négynapos turnusok során hasonló sorsú szülőkkel és testvérekkel találkozhatnak. A Bátor Táborban régóta alkalmazott élményterápia a Lélekmadár Táborban gyászterápiával egészül ki: képzett és tapasztalt szakemberek segítik a gyász feldolgozását. Egy éven át, három egymásra épülő turnusban (ősz-tavasz-ősz) várjuk a családokat, ennyi idő alatt támogató, összetartó közösség épül, a családok közötti kapcsolat hosszú távra is fennmarad.

 

TÁBOROZÁSI FELTÉTELEK

 

  • Jelezzék részvételi szándékukat Törőcsik Tamás táborozószervezőnél a 06 1 302 88 08-as telefonszámon vagy e-mailben: t.torocsik@batortabor.hu e-mail címen.
  • A pontos kitöltés után a jelentkezési lapot küldjék vissza a Bátor Tábor Alapítvány címére (Budapest 1135 Reitter Ferenc utca 46-48.). Adataikat biztonságosan kezeljük, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.
  • A táborozási lehetőségekről a jelentkezési lap beérkezése után hat héten belül megerősítő visszajelzést adunk. Túljelentkezés esetén a jelentkező családok átmenetileg várólistára kerülhetnek. További kérdéseikkel, kételyeikkel is kereshetnek bennünket folyamatosan a tábor kezdetéig a fenti elérhetőségeken.

Bármilyen felmerülő kérdés, érdeklődés vagy plusz információ szükségessége esetén keressék Törőcsik Tamást a 06 1 302 88 08-as telefonszámon vagy e-mailben: t.torocsik@batortabor.hu e-mail címen.

Jelentkezési időszak: 2019. február – október

Jelentkezési lap

Az induló tábor első időpontja 2019. október 17-20. 

 

Ebben a kisfilmünkben legelső Lélekmadár Táborunk családjai mesélnek arról, hogyan segített nekik a tábor.