Önkéntesség

« Önkéntesség Egynapos önkéntesség »

Tábori önkéntesség

Tudtad, hogy nálunk minden táborozóra jut egy önkéntes, vagy ahogy mi hívjuk őket: cimbora? Hogy kik ők?

Kalózok, meseszereplők, szuperhősök – vagy olyanok, akik nem félnek jelmezbe bújni, hogy megnevettessék táborozóinkat. Pótmamák és pótpapák, akik biztonságos légkört teremtenek számukra. Szlovákul, lengyelül vagy csehül beszélők, akik segítenek áthidalni a nyelvi akadályokat a nemzetközi turnusainkban. Sőt, egészségügyben dolgozók, akik a táborozóink fizikai biztonságáért felelnek.
Olvass tovább és válaszd ki, számodra melyik a legtesthezállóbb feladat!

2020-as nyári táborainkba a jelentkezés január 1-jén indul!

 

Érdeklődöm

 Jelentkezem

Házi Cimborák

Mindig a gyerekekkel mozognak. Ott vannak a programokon, lelkesítenek, játékokat tanítanak, bátorítják a gyerekeket, ápolják a lelküket, elsimítják a konfliktusokat és segítik a napi rutint a reggeli fogmosástól a lámpaoltásig.

Játszó Cimborák

Ők az igazi mókatársak! Napközben kiscsoportos programokat tartanak, legyen szó lovaglásról, íjászatról, evezésről, pecázásról, színjátszásról, zenélésről, fotózásról, kézművességről, magaskötél-pályás vagy rejtek erdei kalandokról. Este ők rendezik át a tábort, hogy a gyerekek még több élménnyel szenderülhessenek álomba egy újabb kalandos nap előtt.

Tolmács Cimborák

A nemzetközi táborok segítői, akik vagy lengyel és angol nyelven tudnak, vagy a magyar mellett beszélik a cseh vagy a szlovák nyelvek valamelyikét. Nem professzionális tolmácsok, hanem olyan önkéntesek, akik jól beszélik a fenti nyelvek valamelyikét, és a programok, feladatok fordításában segédkeznek.

Kísérő Cimborák

Nemzetközi turnusaink kulcsfontosságú önkéntesei, akik a gyerekek biztonságos ki-, és beutaztatását végzik.

Egészségügyi Cimborák Tovább>>

Itt az orvosok, nővérek, dietetikusok, gyógytornászok is cimborák. Ők a hétköznapokon a kórházakban szintén beteg gyerekekkel foglalkoznak, ám itt benne vannak minden kalandban. Úgy részesei a tábor izgalmas pillanatainak, hogy közben láthatatlan biztonsági védőháló képeznek.

Érdeklődöm

A 2019-es önkéntes feladatkörök leírásáért és a képzési időpontokért kattints ide >>

Ebben a videóban az önkéntes adatbázis kitöltéséhez nyújtunk segítséget: