Táborok

Digitális Bátor Tábor

Éld át te is a Bátor Tábor csodáját,

és támogasd digitális táborunkat!

A Bátor Táborban 19 éve életeket változtatunk. 19 éve nyújtunk erőt, eszközt, hitet a gyógyuláshoz súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak. Hisszük, hogy a jelenlegi helyzetben is segíteni tudunk.

Nem csak a táborozóinknak, hanem olyan családoknak és felnőtteknek is, akik kicsit elfáradtak az elszigetelődéstől, aggodalmaktól. Akik szívesen játszanának egy (lelkileg és fizikailag is) biztonságos közegben együtt, szeretnének pozitív élményeket és sikerélményeket szerezni egy online programon keresztül.

A Bátor Tábor kapui most mindenki előtt megnyílnak

egy online játék keretén belül.

A családi programjainkra olyan családokat várunk elsősorban, akik 6-17 éves gyerek(ek)et nevelnek, a felnőtteknek szóló játékunkra pedig minden 18 év feletti egyedül vagy párban élő felnőtt, vagy külön élő kisebb csapatok is becsatlakozhatnak.

Ha kérdésed van, keress minket bátran az onlinejatek@batortabor.hu címen!

Két régész, Indiana és Jones kéri most a családok segítségét, hogy ügyességüket, kreativitásukat latba vetve együtt segítsenek nekik. A programra olyan (akár már kétfős) családokat várunk, akik 6-17 éves gyerek(ek)et nevelnek. A 90-120 perces játék során a családtagok izgalmas feladatok közös megoldásával segíthetnek a két régésznek hieroglifákat gyűjteni, és kikeveredni egy piramisból.

A játékban való részvételért ajánlott önkéntes adomány: családonként 5000 Ft, amelyből 1 súlyosan beteg gyerek és családjának online táborozásának költségét fedezzük.

Időpontok:

  • május 27-e, szerda, 17:00
  • június 5-e, péntek, 17:00

Jelentkezés: https://forms.gle/N8Mt59wtz85q4nMY7

A későbbi játékokra előzetes regisztrációkat fogadunk ezen a kérdőíven.

 

Az egyes időpontokra maximum 20 regisztrációt tudunk fogadni. (1 család = 1 regisztráció)

Köszönjük, hogy támogatásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy minél több otthonba juttathassuk el a játék gyógyító erejét!

A segítségeddel egy még szebb és nagyobb digitális tábor építésén dolgozunk!

Ha kérdésed van, keress minket bátran az onlinejatek@batortabor.hu címen!

Bár nem tudunk vendégeket fogadni hatvani táborhelyünkön, de úgy gondoltuk, hogy elvisszük nektek a helyszíneinket az otthonaitokba!

Hogy hogyan? Járjuk körbe a tábor területét közösen, ismerjétek meg velünk játékos módon az íjászpályát, magaskötélpályát, gyerekházakat, vagy éppen a mosókonyhát. A játékra olyan 18 év feletti felnőtteket várunk, akik párban, egyedül vagy akár egy kisebb csapatban (egymástól elszigetelődve, külön háztartásokban) élik meg a hosszas otthonlét okozta mindennapos kihívásokat.

A 90-120 perces program során a résztvevők izgalmas feladatok megoldásával ismerhetik meg azokat a helyszíneket, ahol minden évben közel 1000 táborozó életét változtatjuk meg.

 

A játékban való részvételért ajánlott önkéntes adomány:

jelentkezésenként 5000 Ft*, amelyből 1 súlyosan beteg gyerek és családjának online táborozásának költségét fedezzük.

*az ajánlott önkéntes adomány lehet egy fő felajánlása, de természetesen a játékban résztvevő felnőttek össze is adhatják az irányszámnak megjelölt összeget. Ha pedig lehetőségeitek engedik és egy magasabb összeggel támogatnátok a Bátor Tábor Alapítvány működését, mert hisztek küldetésünkben, hálásan köszönjük.

Jelentkezés: https://forms.gle/3FCc4NaiqAuhbCD16

Választható időpontok:

  • május 13-a, szerda, 19:00 óra
  • május 20-a, szerda, 19.00 óra
  • június 3-a, szerda, 19:00 óra

Az egyes időpontokra maximum 20 regisztrációt tudunk fogadni. (1 fő és/vagy páros és/vagy csapat = 1 regisztráció)

Mivel készüljetek a játékra?

  • Legfőképpen nyitottsággal, jókedvvel
  • A játék során az alábbi oldalakra, illetve programokra, applikációkra lesz szükségetek: Facebook, Messenger, Youtube, Zoom.
  • Kérjük, hogy a játék hivatalos kezdete előtt 15 perccel „érkezzetek meg” a játék felületére (erről pontos tájékoztatást majd e-mailben kaptok), mi már ott várunk majd titeket egy kis ismerkedésre, és így még lesz időtök is ellenőrizni, hogy biztosan minden oldal, program megfelelően működik-e. Azért kérjük ezt tőletek, hogy pontosan a kezdési időben elstartolhasson a játék. Köszönjük!

Köszönjük, hogy támogatásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy minél több otthonba juttathassuk el a játék gyógyító erejét!

A segítségeddel egy még szebb és nagyobb digitális tábor építésén dolgozunk!

Ha kérdésed van, keress minket bátran az onlinejatek@batortabor.hu címen!

Az elmúlt közel húsz évben 10 000 családnak segítettünk megküzdeni a súlyos betegségek lelki következményeivel. Módszertanunk bizonyítottan enyhíti az izoláció, félelem és kontrollvesztés negatív hatásait, erősíti a közösségi kapcsolatokat, reményt és bátorságot ad a kihívások legyőzéséhez.

A járványügyi helyzetben szeretnénk neked és munkatársaidnak is bátorságot adni és segíteni összehozni kicsit a távmunkában dolgozó csapatot.

Ismerd meg vállalati partnereinknek kínált online programjaink széles választékát!

Azon dolgozunk, hogy súlyosan súlyosan vagy krónikusan beteg táborozóink otthonába elvihessük a nyári tábori élményeket a monitorokon keresztül. Ha most nem szeretnél részt venni online programjaink valamelyikén, de úgy érzed, szívesen támogatnál minket ebben a küldetésben, >> kattints ide.

 

Köszönjük a támogatásod!