Táborok

« Tábori programok Táborkereső »

Táborhely

Hogy milyen a Bátor Tábor? Hogy képzeld el, ha még sosem jártál ott? Képzelj el egy eldugott csodavilágot, amit minden irányból erdők, mezők vesznek körül.

Ha itt belépsz, csodavilágba érkezel. Gyere velünk egy virtuális sétára, hogy ízelítőt kapj abból, mi rád vár nálunk.

9208Itt fogsz lakni a 7 db 14 fős házikóban a 2 db ötágyas szoba valamelyikében bátortársaiddal. Ami biztos: imádni fogod!

 

SONY DSC

A Bátor Tábor központi épületében a tréningtermek, az irodák és a raktárak mellett egy 160 fős étterem vár, ahol a konyhán speciális étrend szerint készülnek a finomságok. És, amíg kanalazgatsz, az üvegfalakkal határolt étkezőből tökéletes rálátásod nyílik életed legkalandosabb helyszínére.

 

IMG_7920_v1Ez itt a mi tarka, virágokkal körülölelt orvosi épületünk vizsgáló- és gyógyszerszobával, váróteremmel, pihenő helyiségekkel, végtelenül barátságos önkéntes orvosokkal és nővérekkel. Láttál valaha ennél kedvesebb orvosit a város szélén?

 

PanP1200683-86jpgA Cimbik főhadiszállásai ezek a színes házak, melyben 70 önkéntesnek van hely. Innen, ezekről a töltekező pontokról indulnak el nap, mint nap önkénteseink, hogy új kalandokba vezessenek titeket.

_-2Ha fedett lovardánkba lépsz, azonnal a Vadnyugaton érezheted magad. Western stílusú falfestmények, sivatagot idéző homokos talaj segítenek abban, hogy megtaláld a benned rejtőző cowboyt/cowgirlt vagy éppen indiánt.

IMG_2759Ez csúcs! Járj te is a fellegekben a 15 db, 12 méter magas facölöpre épülő drótkötél-rendszeren. Tudtad, hogy ez azon kevés magaskötél-pályák egyike, amelyet kerekes-székesek is biztonsággal használhatnak?

ijaszpalyaErdei íjászpályánkon megtanulhatod a nyilazás fortélyait, lőhetsz mozgó célpontra és lufikra, sőt, megtapasztalhatod a csukott szemű szinkronlövést is.

IMG_6277Két icipici házikó a tó partján, és egy kikötő. Igazi evezős bajnokok szállnak itt kenuba a legprofibb evezős cimborák segítségével.

rejtekerdo_hazikoRejtekerdő mélyén, egy kis házikóban… mindent megtudhatsz a természet szépségeiről, és segítünk, hogy tökéletesen  értsd te is a fák és madarak nyelvét.