Tábortípusok

Jelentkezz! – Nyári Tábor

Ha te is szeretnél egy élményekben gazdag, vidám hetet vagy egy hosszú hétvégét a Bátor Táborban tölteni, a következő módon jelentkezhetsz!

1.lépés:

A Bátor Tábor minden turnusába – a Lélekmadár Tábor kivételével – az alapítvány kórházi kapcsolattartóinál tudsz jelentkezni.

Ők a benneteket gondozó központokban dolgozó orvosok, nővérek, asszisztensek, kórházpedagógusok. Első lépésben ők juttatják el Alapítványunkhoz a szükséges információkat és tájékoztatnak benneteket a táborozás feltételeiről.

2. lépés:

Ebben a listában találod a kórházakat, melyekkel kapcsolatban állunk, illetve az ottani kapcsolattartóink nevét: Kapcsolattartóink listája.

  • Ha megtalálod a kórház vagy gondozóközpont nevét, ahová te is jársz, akkor keresd meg a listában megjelölt kapcsolattartót (kezelőorvosod biztosan segít ebben) és jelezd táborozási szándékodat!
  • Ha nem találod meg, keresd táborozószervezőnket (taborozo@batortabor.hu), és ő elmondja mi a teendő.

3. lépés:

E-mailben fogod megkapni a jelentkezéshez szükséges dokumentumot, melyet az abban foglaltaknak megfelelően juttass vissza nekünk.

FONTOS!

  • Jelentkezésed 2 részből áll: a kapcsolattartó által elküldött orvosi jelentkezésből, és az általatok visszaküldött dokumentumokból. Jelentkezésed akkor érvényes, ha mindkét rész hiánytalanul eljut hozzánk a megadott határidőre.
  • Mivel táborainkba túljelentkezés van, így az összes jelentkezés beérkezése után Alapítványunk postán és e-mailben küld majd értesítést , hogy bekerültél-e az adott turnusba. Ha várólistás helyet kapsz, akkor se szomorodj el. A tábor előtti utolsó napokig is komoly esély van arra, hogy helyet ajánlunk fel neked, mert sokan lemondják a tábort különböző okokból.

Ha nem tudsz elmenni a jelentkezési dokumentumért, innen is letöltheted:

Ha további kérdésed van, keress minket bátran a taborozo@batortabor.hu e-mail címen.