nézd meg, mire költöttük!

Évente közel 2000 érintettet érünk el programjainkkal: súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújtunk sorsfordító élményeket.

Beszámolóink
7+1 érv, hogy miért támogasd a Bátor Tábort

Életeket változtatunk

Évente közel 1500 érintettet érünk el programjainkkal: súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújtunk sorsfordító élményeket. Erőt, eszközöket adunk az élethez, a gyógyuláshoz.

Ingyenesen

Minden tábori és kórházi programunk ingyenes, hogy az érintettek anyagi és szociális helyzettől függetlenül vehessenek részt a gyógyító élményekben.

Hatékonyan működünk

Egy átlag 1 % adófelajánlásból egy táborozó egészségügyi ellátását biztosíthatjuk egy turnus során.

Átláthatóak és függetlenek vagyunk

Támogatásodat körültekintően, tervezetten, átláthatóan kezeljük. Három évre előre gondolkodunk. Pénzügyeinket a Deloitte auditálja. Sem politikai, nemzeti, etnikai hovatartozás, sem nemi identitás nem befolyásolják működésünket.

A bizalmad érték. Megbecsüljük.

Szakmaiságunkra a Serious Fun Children’s Network és az International Camping Evaluation is ügyel, így garantáltan jó helyre kerül a támogatásod.

Társadalmi befektetés

Az évente közel ezer táborozónk, ezer önkéntesünk és új kórházi programjaink résztvevői saját környezetükbe hazatérve észrevétlenül is gyakorolják a programjainkon elsajátított felelős és segítő szemléletet. Így támogatásod egy valódi társadalmi befektetés, amivel a Bátor Tábor falain kívül is értéket teremtesz.

Mérhető eredmények

Javuló viszony a betegséghez és a gyógyuláshoz, pozitívabb énkép, fejlődő szociális kapcsolatok – a Bátor Tábor jótékony hatásait a Yale Egyetemmel közös kutatások is igazolják.

„A Bátor Tábor egy életmegmentő, feltöltő, boldogság tábor ami mindent megváltoztathat.” Egy táborozók.

Nagyon köszönjük!