Támogass

Legyél Te is Bátor Mentor!

Hogy kifélék a Bátor Mentorok? Magánszemélyek vagy cégek. A közös bennük az, hogy a Bátor Tábor egyfajta követeiként adományokat gyűjtenek súlyosan beteg gyermekek javára.

 

Mi a teendőd, hogy Bátor Mentor lehess?

Válassz egy testhezálló adománygyűjtő módot a felvillantottak közül, vagy találj ki valami még ütősebbet! Ha összeállt a terv, lépj velünk kapcsolatba, a többit megbeszéljük!

 

Miként lehetsz Bátor Mentor? Talán nem is gondolnád, milyen sokféle módon!

  • Jó fej rendezvényszervezőként: Szervezz jótékonysági bulit! Palacsintasütést, koncertet, meccsnézést, ékszerbörzét, aukciót, jógaórát, tombolát – amihez csak kedved van. Ami bejön, ajánld fel a Bátor Tábornak. Ennyi!
  • Szülinaposként vagy hűséget fogadva: Lehet jótékony a szülinapod is! Vagy épp az esküvőd! Rokonaid, barátaid talán nem is sejtik, hogy sál és pohárkészlet helyett némi Bátor Tábor-adománynak is örülnél. Tudasd velük!

No, nekivágnál? Akkor még valami…
Bátor Mentornak lenni feladat és felelősség – ezt ne hallgassuk el.
De ha mi, Bátor Táborosok rábólintunk a projektedre, akkor mögé tesszük a szakmai hátteret is. Így te felkészült, magabiztos, felelős mentorként vághatsz neki vállalásaidnak. És nekünk elhiheted, büszkén és feltöltődve jössz majd ki belőle! Mert segíteni jó.

Ha tetszik az ötlet, olvasd el irányelveinket, töltsd ki és küldd el jótékonysági formanyomtatványunkat vagy keresd kolléganőnket, Vass Nikolettet.

Meggyőztünk?

 

Küldd el az ötleted!

 

Bátor Mentorok, akikre büszkék vagyunk és projektjeik

 

EgriAirsoft gyűjtés – 162 225 Ft

“Nagyon hálásak vagyunk a sorsnak hogy részesei lehettünk a Bátor Mentor programnak. Büszkék vagyunk, hogy rendezvényeinken keresztül tudtuk támogatni a Bátor Tábort, és azt a csodát amit a gyerekek kapnak tőle. “Boda Barbara

Caffé Löli Celdömölk (folyamatos gyűjtés)

“Naponta hálát érzek amiért “lúdbőrözhetek” amikor valaki kiválaszt egy Bátor Táboros-os tárgyat és tudom, mindegyikünk ugyanarra gondol szavak nélkül is!
Szeretek “hiteles dzsungelharcos” lenni és kitalálni, hogy mi legyen a következő “feladat”. Elképesztő az erő ami a közösségben elkezdi tenni a dolgát, együtt egy jó ügyért!
Meggyőződésem, hogy együtt válthatunk világot és nem a véleményünk formál, hanem amit teszünk!
Tisztelettel köszönöm az összes Kedves Vendégünknek, hogy a Caffé Löli kavezó ilyen megtiszteltetésben részesülhet!”Biró Friderika

NoComment Hipphopp Táncgála – 321 970 Ft

“Tánciskolánk életében hagyománnyá vált, hogy a nagyszabású gáláink mellett tanítványaink segítségével örökbe fogadunk egy nemes célt. Régóta kísérjük figyelemmel a Bátor Tábor munkáját, így idén a No Comment Gyermekek a Gyermekekért adománygyűjtő sorozatunkkal boldogan segítettük a küldetésüket. Fontos volt számunkra, hogy a hozzánk járó fiatalok megismerjék az alapítványt és a tábort, ahol hétről-hétre tesznek boldoggá beteg gyerekeket. Reméljük, hogy a segítség a pénzgyűjtésnél nem áll meg és pár éven belül a Bátor Tábor-os önkéntesek között sok NoCommentes fiatal is lesz.”Ódor Dániel

Soproni Adományozói Est – 409 209 Ft

“Nagy örömmel álltam neki a szervezésnek, ennek két oka van. Az egyik, hogy szeretek szervezni, találkozni másokkal és megismerni új embereket, a másik pedig a Bátor Tábor. Örültem annak, hogy olyan célt szolgálhatok, ami nagyon fontos. Hogy tényleg minden kis segítség valódi támogatás. Azt is jó volt megtapasztalni, hogy mennyi megosztást kapott a közösségi oldalon, ha egy jó ügyért, összefognak az emberek.”Kadlecsik Zoli

10 000 Ütés Napja – 191 700 Ft

“A programon 10.000 ütést hajtottunk végre zenére. Érdekes és egyben megható volt hogy egy nemes célért a harcművészek egy testtel, egy lélekkel, egy szívvel hajtották végre a gyakorlatokat. Jó volt látni és fantasztikus érzéssel töltött el, hogy mesterek, tanítványaik és civilek stílustól függetlenül vettek részt a Bátor Tábor beteg gyermekeinek megsegítésében. Köszönjük Simon Tímea Nóra és szellemi alkotóműhelyének csatlakozását az akcióhoz.”Koczka Konstantin

Napüdvözlet flash mob – 136 027 Ft

“Jógázni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Ennél már csak az csodálatosabb, ha mindezt különleges társaságban, különleges helyen és különleges időpontban, ráadásul egy jó ügyért teszed.”Amin-Váczi Virág

Pozsonyi Piknik – 84 500 Ft

A Pozsonyi Pikniken jótékonysági street art fesztivált rendeztek. Négy művész (Kőszeghy Flóra, Imre Sándor, Czanik Mátyás és Weiler Péter) közönség előtt készült graffiti munkáit a szervezők elárverezzék, és a bevételből a Bátor Tábor Alapítványt támogatták. Ezzel az igazi street art piknikkel remélhetőleg hagyományt teremtettek.