Támogass

Tankolás

Duplán jól jársz, ha a MOL Bátor Tábor Partner Kártyával vásárolsz üzemanyagot a MOL-kutakon, literenként 3-6 Ft között támogatod a Bátor Tábor programjait! Te pedig ugyanennyi kedvezményt kapsz a tankolás árából.

 

A Bátor Tábor Partner Kártya előnyei

  •  literenként bruttó 3 Ft azonnali kedvezményt kapsz a normál üzemanyag árából, prémium üzemanyag esetén pedig literenként bruttó 6 forintot
  • literenként ugyanilyen összeggel támogatja a MOL a Bátor Tábort
  • nincs szükség a kártya előzetes feltöltésére, a kártyabirtokos a vásárlásait a kártya lehúzása után készpénzzel vagy bankkártyával egyenlítheti ki
  • a kártyával történő vásárlások során azonnali multipont jóváírás is
    történik a kártyán.

 

Hogyan működik a MOL Bátor Tábor Partner Kártya, és miként lehet a használatával támogatni a Bátor Tábort?

Azonnali kedvezményes üzemanyagárakat, Bátor Tábor támogatást, valamint multipontok gyűjtését és beváltását is biztosító kártya egyedülálló a magyarországi üzemanyagkártya piacon.

Kedvezményes üzemanyagárak: bruttó 3 Ft/liter azonnali forint kedvezmény tankoláskor EVO 95 Benzin, EVO Diesel, XXL Diesel, Autógáz üzemanyagok esetén, valamint 6 Ft/liter kedvezmény a prémium EVO 100 Benzin Plus, EVO Diesel Plus üzemanyagok és a 102+ MOL Racing versenybenzin árából, ezen túl 10% engedményt nyújt autómosó szolgáltatás igénybevétele esetén.

Bátor Tábor támogatás: Normál üzemanyag vásárlása esetén 3 Ft-tal, prémiumüzemanyag tankolása esetén 6 Ft-tal támogatod a Bátor Tábort.

Multipont gyűjtés: Kártyával történő vásárlások során azonnali multipont jóváírás is történik kártyádon: prémium üzemanyag vásárlás esetén literenként 5 multipont, normál üzemanyag litere után 1 multipont, minden, a töltőállomási shopban elköltött 100 Ft után 1 multipont.

 

Kártyaigénylés módja

A kártyát a kártyaigénylő lap kitöltésével igényelheted. Add meg, kérünk, a mail-címedet és már küldjük is az adatlapot és a kitöltési útmutatót.

Érdekel